Designa egna munskydd till dina anställda

Kläder är utan tvekan viktigt i affärslivet och när du driver företag. När det kommer till munskydd finns det många sätt att anpassa och skräddarsy dem för din verksamhet. Faktum är att munskydd kan modifieras i en rad olika former, storlekar, mönster och färger. Titta bara på det populära entreprenörsdrivna bolaget Medtryck som gör det enklare än någonsin att beställa plagg med tryck.

Framgången hos Medtryck är knappast förvånande med tanke på vad de erbjuder sina kunder:

  • Garanterar bra priser och kostnadsfri offert.
  • Låter dig beställa prov på produkter.
  • Har alltid personlig och trevlig kundservice.
  • Gör alltid en uppföljning efter fullbordad leverans.

Medtryck har ett brett sortiment av munskydd för både vuxna och barn som du kan välja i olika färger. Efter att du har valt färg och antal lägger du bara produkten i kundvagnen för att sedan ladda upp bild. Bilden som du vill ska tryckas på munskyddet ska helst vara en vektoriserad fil i AI, EPS eller PDF-format. Ett billigt munskydd är “Barcelona Munskydd Klass 3” av bomull och polyester med en mjuk känsla. Även om det är billigt är det fullt godkänt för användning och är certifierat enligt nivå 3. Dessutom är munskyddet certifierat för att klara av upp till 15 tvättar i 60 grader.

3 anledningar till att överväga munskydd med tryck

Det är speciellt fördelaktigt att använda munskydd med tryck för företag som har direkt kundkontakt, såsom frisörsalonger och restauranger. Det ger ett gyllene läge att marknadsföra lite extra med din logotyp eller mönster representerar ditt företag.

Tre av de främsta anledningar till att skaffa munskydd med tryck till dina anställda kan sammanfattas med:

1. Fungerar som en vandrande annons – Munskydd med företagslogotyp fungerar bokstavligt talat som en vandrande annons. Det är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt företag billigt och enkelt. Till skillnad mot stora affischer och skyltar ger det dig chansen att bedriva marknadsföring till en betydligt lägre kostnad.

2. Visar för kunder att du bryr dig om deras säkerhet – Att använda munskydd med företagslogotyp förmedlar för dina kunder att deras säkerhet har högsta prioritet. Dina kunder kommer att känna sig trygga att ha med dig att göra och våga interagera mer dina anställda.

3. Skyddar personal och kunder – Det viktigaste syftet med munskydd är att skydda personal och kunder. Ordentliga munskydd av hög kvalitet som du kan köpa från Medtryck håller både anställda och kunder säkra. Dina anställda kommer att uppskatta att du investerar i bra munskydd till dem och känna sig värdefulla.

Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera