Vackra klänningar till brudtärnor

Under den viktigaste dagen i många kvinnors liv gäller det att precis allt är helt perfekt. Ja, vi pratar såklart om bröllopsdagen. Från brudklänning ner till minsta placeringskort ska allting planeras med största noggrannhet och då ingår såklart även brudtärnornas klänningar. Kutym är att de matchar varandra men det finns flera olika sätt att göra det. Vi guidar dig genom några livsviktiga “do’s and don’ts” när det gäller tärnklänningar.

Likadana eller matchande tyg

Vissa föredrar att alla brudtärnor har exakt likadana klänningar på bröllopet och andra tycker att det viktigaste är att färgen eller tyget matchar och sedan anpassar man klänningen efter vilken modell som tärnan är bekvämast i. Båda alternativen fungerar såklart, men det första brukar mest vara önskat från brudens håll och när tärnorna får vara med och bestämma blir det istället flera olika modeller på klänningarna.

Det fantastiska klädmärket adoore tillverkar otroliga klänningar som är som perfekta för brudtärnor – eller till och med för bruden själv! Deras klänningar håller hög kvalitet, passar alla kroppstyper och finns i flera olika modeller, färger och mönster. Känns klädmärket bekant? Det är ingen mindre än influencern Petra Tungården som grundade märket år 2018. Sedan dess har de vackra klänningarna synts på mängder av influencer och andra kända personer vid alla olika typer av event.

Vems beslut är det egentligen?

Hur gör man egentligen när bruden och brudtärnorna blir oense om vad för typ av klänning det ska vara? Detta är en svår fråga. Självklart är det den som ska gifta sig som bör ha störst inflytande men samtidigt vill man att alla deltagande ska vara nöjda. Dessutom kan ett plagg man inte alls känner sig bekväm i första en hel kväll då det tar upp alldeles för mycket energi och får en att känna sig obekväm.

Det bästa är om alla kan komma överens, till exempel om ett tyg eller färg och sedan leta efter klänningar utefter dessa krav. Om bruden ska bestämma helt över klänningarna är det kutym att hon även står för kostnaden, annars varierar det från brudpar till brudpar hur man delar upp betalningen för klänningarna.

Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera