Handla barnkläder online

Att handla barnkläder online istället för att handla i fysiska butiker har sina fördelar. Den största fördelen är att du slipper lämna hemmet och du får kläderna levererade hem till dig eller närmsta postombud vilket kan spara tid som du som förälder kan använda till annat. Det finns ett stort utbud på klädbutiker online. I det här inlägget har vi valt att fokusera på de klädbutiker som säljer barnkläder i deras webbutiker på nätet.

Kids Brand Store

En väldigt populär klädbutik som säljer kläder för barn och ungdomar online är Kids Brand Store. Kids Brand Store är ett svenskt företag som funnits sedan år 2011. Företaget grundare och VD heter Adeline Sterner. Hon grundade företaget för att hon såg ett behov av att sälja barnkläder från något dyrare varumärken på den svenska marknaden. Hos Kids Brand Store finns det kläder för alla åldrar och de är duktiga på att erbjuda sina kunder rabatter och erbjudanden så att du kan få dyrare varumärken till ett billigare pris. Några exempel på varumärken du kan hitta hos Kids Brand Store är MarQy, Gant, Tommy Hilfiger, Levis, Calvin Klein, Björn Borg, Ellesse och Fila.

Babyshop

Ett annat exempel på en svensk nätbutik som säljer kläder för barn är Babyshop. Babyshop grundades år 2006 av det äkta paret Linn och Marcus Tagesson. År 2006 fanns det inte lika många webbshoppar, och framför allt fanns det inte många som fokuserade på produkter för barn vilket är en bidragande faktor till varför babyshop blev en stor succé. På deras hemsida finner du kläder för barn men också andra produkter för de minsta. Några exempel på varumärken du hittar hos babyshop är Mini rodini, Ralph Lauren och Kuling.

Ellos

Ellos är en av våra äldre nätbutiker och startade redan på 1940-talet som postorder. Men numera ligger deras stora fokus på att sälja kläder, inredning, skönhetsprodukter m.m i deras webbutik som finns online. Ellos grundades år 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson. På deras hemsida finner du bland annat ett bra utbud på barnkläder. Några exempel på varumärken du hittar hos Ellos är Tommy Hilfiger, Hummel, Adidas, Puma och Fila.

Zalando

Zalando är ett tyskt företag som säljer kläder och andra produkter online. Zalando grundades år 2008 och slog först igenom på den tyska marknaden innan de började att lansera i resten av Europa. År 2012 lanserades Zalando i Sverige och sedan dess har Zalando varit en av våra mest populära webbshoppar. De säljer kläder till både herr, dam och barn. Några exempel på varumärken du hittar hos Zalando är Mini Rodini, Viking, Arket och Adidas.

Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera