Kläder för alla personer och tilfällen!

Kläder definieras som tillverkade produkter i olika tyger för alla storlekar och tillfällen. När vi använder kläder som vi trivs i, väljer vi kläder som speglar vår egen personlighet. Kläder finns i många olika material, storlekar och former.

Kläder för alla storlekar

Vi är alla olika som människor med varierande kroppsformer, längder och storlekar. Många klädtillverkare idag anpassar kläder så de ska passa alla. Större storlekar har blivit allt vanligare i dagens samhälle och det finns många så kallade plus size-kläder. Att trivas i sin kropp är viktigt oavsett om man är kurvig och stor, smal eller kort. Kläder som framhäver en större och kurvig kropp kan vara riktigt smickrande och snyggt på den som bär plagget. Det första plagg man ska tänka på är faktiskt underkläderna. Har man härliga kurvor ska man inte vara rätt för att framhäva dem! Välj gärna så kallade shaping-underkläder som hjälper till att accentuera kurvorna och smita åt på rätt ställen. Bra shaping-underkläder hjälper de yttre kläderna sitta ännu bättre. För att man ska känna sig extra vacker och sexig, kan man spraya på sig en exklusiv Carolina Herrera parfym för den kompletta känslan! Plagg i omlott är alltid snyggt om man tillhör den lite större storleken och man ska gärna välja tyger med stretch för en god komfort. Det är viktigt att välja den rätta storleken som man verkligen har, då ett för litet eller för stort plagg ger fel intryck av din riktiga kropp. Köper man en klänning till sommaren är det bra att undvika klänningar med dragkedja, välj hellre resår och svala böljande tyger. Det viktigaste är att älska sin kropp och våga visa och framhäva det man har. Allt klär en person som är nöjd med sitt utseende!

Kroppstyper och passform

Det är viktigt att kläder sitter bra för att framhäva en bra look och det gäller både kvinnor och män. Kvinnor har naturligt sett mer kurvor men kan ha en mängd varierande former. Vid timglasform med större byst och smal midja, ska man framhäva midjan med skärp, använda kläder i omlott och gärna A-formade kjolar. Har man en mer rak kroppsform kan man alltid trolla fram en midja genom spännande skärningar och mönster. Den päronformade kroppen med smal överkropp och större nederdelar, ska gärna klä sig mörkt nertill och lägga fokus på överkroppen med ljusa färger. En rund äppelformad kropp med smala ben, passar bra i längre tunikor och smala byxor som framhäver benen.

Det finns en mängd bra stylingtips för män när det kommer till kläder! T-shirtar och tröjor kan ha både rundad eller v-ringad hals och man ska inte vara rädd för att experimentera och testa sig fram vad som passar. V-ringat gör att ansiktets nedre del ser smalare ut, medan en rund halsringning mjukar upp ansiktet och gör ansiktet mindre kantigt. Använd gärna lager på lager med t-shirt, tröja eller skjorta. Ibland kan man behöva en slips vid olika tillfällen. Välj gärna en slips som är lite bredare. Den framhäver bröstet och ger en mer “manlig look”. Sist men inte minst, glöm inte accessoarer i form av armband, halsbandskedja eller ett riktigt snyggt skärp som väcker liv i jeansen eller finbyxorna!

Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera