De bästa städerna att köpa kläder i

Att shoppa är något av det roligaste som finns för de flesta. En del spenderar nästan hela sin månadslön på kläder, medan andra prioriterar att endast köpa det mest nödvändiga. Vad som kan vara roligt är dock att spara ihop lite pengar och ta med sin bästa vän för att åka på en shoppingresa utomlands. Därför kommer denna artikel ge inspiration på var man kan åka på shoppingresa.

New York, en riktig klassiker

En av de allra bästa shoppingstäderna är New York, detta då staden har absolut bäst utbud på butiker. På vintern kan man åka dit och köpa riktigt fina parajumpers och på sommaren kan man åka dit och köpa badshorts. Oavsett när man åker så kan man köpa fina kläder året om.

Det är också populärt att åka till mindre orter som Woodbury vilket ligger några mil utanför New York. Där finns nämligen en massa outlets som erbjuder prissänkta kläder till mycket förmånliga priser. Man kan exempelvis köpa en massa märkeskläder för halva priset i jämförelse till i Sverige.

Milano, något för de som har lite extra pengar

En av de allra bästa städerna att handla kläder i är Milano som ligger i Italien. Staden är känd för att vara modets huvudstad och många av de världskända modeutvecklarna har sin bas i staden. Man måste dock vara beredd på att behöva spendera lite mer pengar om man åker hit och letar efter något exklusivt. Milano är nämligen känt för att ha några av de allra dyraste och mest exklusiva kläderna i hela världen. En del klänningar kan kosta upp emot en miljon kronor.

Det är dock viktigt att påpeka att det också finns helt vanliga klädbutiker i Milano, men då handlar det om vanliga klädmärken som H&M och liknande.

kheera