Öka försäljningen online

Marknaden för hållbara kläder och mode online är enorm. Allt fler konsumenter jämför produkter och köper dem på nätet. Det finns en del fördelar med att ha en fysisk butik, men den kan kompletteras med onlineförsäljning. Många nystartade modebolag säljer enbart online och minskar de fasta kostnaderna. Om du planerar att starta ett varumärke eller om du vill öka försäljningen av ditt existerande bolag bör du läsa vidare. Här kan du läsa de bästa tipsen hur du ökar försäljningen online.

Email marketing

Att skicka e-mail till kunder och potentiella kunder är ett mycket effektivt sätt att öka trafiken till hemsidan. Det är dock oerhört viktigt att utskicken är proffsiga och snygga. Hos Ungapped kan du enkelt skapa och skicka nyhetsbrev och öka din försäljning. Du kan välja bland färdiga mallar och anpassa dem efter just ditt varumärke vilket ger en personlig touch.

Sociala medier

Det är viktigt att du är närvarande där dina kunder är. Definiera din målgrupp och skapa snyggt och anpassat content för dina kanaler i sociala medier. Var aktiv och uppdatera kanalerna dagligen. Sociala medier är ett utmärkt sätt att komma nära och kommunicera direkt med kunden.

Influensers

Om budgeten tillåter är samarbeten med influensers ett mycket bra sätt för mode- och klädesmärken att öka varumärkeskännedomen och bygga sitt varumärke. Ofta kan det vara bra att börja med en mindre influenser. Välj en som passar ditt varumärke och som når ut till just din målgrupp.

kheera