Hitta din ultimata väska

Väskor är både snygga och praktiska. Det kan vara värt att investera i en bra väska som du kan använda under flera år. Här kommer tips på hur du hittar din ultimata väska.

Väskan med stort V

Det är skönt att hitta Väskan, som både fungerar praktiskt i vardagslivet, men som också har en personlig touch. Både kläder, skor och associerar ger oss kreativa möjligheter att uttrycka vår personlighet. För att hitta din ultimata väska kan det vara klokt att kolla runt på olika väskor, så att du får en känsla för vad som finns och vad du vill ha.

Vilken slags väska?

Det är klokt att både ha en bra handväska, mindre festväska och en ryggsäck. Då har du väskor för alla tillfällen. Det finns många olika slags väskor att välja mellan. Mycket av utseende, material och funktion är smaksaker. Vi kan förälska oss i ett material, som svart läder, mocka, Gore tex, jeanstyg eller militärgrön bomull. Helst vill vi ju att väskan ska fungera med resten av vår stil.

Handväskan

Handväskan är många tjejers bästa vän. I en bra handväska får du plats med allt som du behöver under vardagen. Ett tips är att satsa på en handväska med flera inre fack. Då blir det lättare att hålla ordning på plånboken, mobilen och handkrämen. Det är också smart att köpa en handväska med dragkedja. Då behöver du inte vara orolig att något ska trilla ur. Det försvårar också för tjuven. Dragkedja och knapp är klart bäst. Du hittar din ultimata handväska hos Afound.

Ryggsäcken

Om du brukar cykla till jobbet kan det vara smart att skaffa en bra ryggsäck, gärna vattentät. Då kan du cykla på ett bekvämt sätt och behöver inte oroa dig för att datorn eller några dokument ska förstöras. Ryggsäck är bra för våra ryggar och gör att vi får händerna fria.

Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera